Rotasız'ın Doğuşu

2019'da önemli gelişmeler olacağını biliyordum ama aradan bazı sürprizler de çıkabiliyor. Telefondaki konuşma gruplarının bir tanesinde aniden yakalanan bir havanın ardından ortaya attığım "Podcast yapalım" kararı arkadaşların da olur vermesi ile çabucak bir şekilde hayata geçirildi ve Rotasız Podcast doğmuş oldu.

Dört kişiden oluşan kadromuz ile (Mehmet, Erkut, Berkay ve bendeniz) haftalık bir podcast programı yapmak üzere anlaştık. Eğer aksatmaz isek keyifli bir sohbetin döndüğü, 20-25 dakika aralığında kayıtlar yapmayı arzu ediyoruz. Planımızın bir parçası olarak ilk kaydımızı Cuma günü aldık ve iki platformda yayına girdik bile.

Sosyal medya gibi bir yerde kaliteli bir şekilde aktif olmak her zaman içimde kalan bir arzu olmuştur. Elit Köşe'yi hayata geçirdik, Mehmet orada çok başka işler yapıyor şimdi. İstenen kitleye henüz ulaşamasak da kalite bakımından hayal ettiğimin altında değil kesinlikle. Eğer Rotasız da böyle ilerlerse kendine has bir kitlesi oluşabilir.

Logosu da çok şık oldu, logo için bionluk.com sitesini kullandım. Faydalı aslında, Elit Köşe'yi çizen arkadaş ile çalıştık yine. İyi bir iş çıkardığına inanıyorum. 

Umarım Rotasız da iyi bir yer edinebilir kendine bu uçsuz bucaksız sosyal dünyada. Takipte kalınız.

Twitter: https://twitter.com/rotasizpodcast
Soundcloud: https://soundcloud.com/rotasiz
Spotify: https://open.spotify.com/show/4RWVvOlAvAocgpZUR2rkT9

Yorumlar